slider1

Routebegeleider Meldkamer Waardetransport

 

Als Routebegeleider in de Meldkamer heb je een zeer verantwoordelijke rol in de dagelijkse werkzaamheden van RCCS Waardetransport. Door jouw goede luistervaardigheden, oplossend vermogen en alertheid zorg je voor de veiligheid van onze waardetransporteurs. Je werkt in een ploegendienst. Je dienst start vroeg in de ochtend eindigt in de middag of start in de middag en eindigt in de avond. Tijdens je dienst sta je in nauw contact met onze waardetransporteurs. Je zorgt dat de transporteurs hun route zo veilig mogelijk kunnen uitvoeren en zo goed mogelijk worden geholpen bij vragen, instructies en calamiteiten.

Een kleine opsomming van jouw verantwoordelijkheden

  • Je behandelt alarmmeldingen en/of serviceaanvragen met betrekking tot calamiteiten en tracking & tracing
  • Het rapporteren van uitgevoerde acties in ons systeem die leiden tot een dagrapportage
  • Het rapporteren van calamiteiten aan de Supervisor
  • Het signaleren van medewerkers die niet voldoen aan gestelde eisen en/of uitvoering van de aanwijzingen

Geen dag is het zelfde. Als Routebegeleider heb je dagelijks te maken met verschillende transporteurs en routes. Dit zorgt voor erg veel afwisseling en uitdaging.

Wij zijn op zoek naar
Kom jij ons team komt versterken voor 40 uur per week? Werken in twee verschillende diensten en soms in het weekend is voor jou geen probleem. Daarnaast heb je:

  • MBO werk- en denkniveau
  • een Beveiliger 2 diploma of aanverwant/gelijkwaardig 
  • ervaring met werken op een meldkamer (pré)
  • affiniteit met waardetransport

Ook ben je communicatief sterk, ben je een goede luisteraar en weet je goed te handelen onder druk. Je bent alert, klantvriendelijk en een echte teamplayer.

Ben jij de Routebegeleider die wij zoeken? 
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan met je CV en motivatie middels het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met onze Recruitmentafdeling op telefoonnummer 088- 56 78 388.

Over RCCS
RCCS Waardetransport B.V. is een leuk, ambitieus en groeiend bedrijf dat opereert op het gebied van cashmanagement. Naast een landelijke dekking in Nederland zijn we tevens in Duitsland actief. RCCS biedt naast haar smartsafe ook traditioneel geld – en waarde transport aan. Met een landelijke dekking en een goede naam op het gebied van service en klantgerichtheid zorgt RCCS voor de professionele afvoer van contant geld en waarden.


Je reageert op de vacature Routebegeleider Meldkamer Waardetransport.

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.